tiistai 10. huhtikuuta 2012

Wanted: Gym

Asukastoimikunta suunnittelee hankkivansa kerhotilan aulaan monipuolisen kuntoilulaitteen, joka on kaikkien asukkaiden käytettävissä. Tiedätkö jonkin hyvän laitteen, joka sopisi tähän tarkoitukseen, ja olisi hinta-laatu-suhteeltaan edullinen? Lähetä vinkkisi hyvistä kuntoilulaitevalmistajista asukastoimikunnalle, niin toteutamme parhaan ehdotuksen!

Tenants' Committee is going to buy some versatile gym tools, which will be located in the entrance hall of the Common Room, so all tenants of Kuunsilta can use them. Can you suggest us the perfect gym tool that has high quality and low price? Send us your ideas, and we will make the best idea come true!

2 kommenttia:

  1. Erinomainen ja monipuolinen kuntoilulaite olisi kattava kokoelma käsipainoja (0,5kg-~40kg sopivin välimatkoin) ja painonnostopenkki. Tätä voisi täydentää levypainoilla ja esimerkiksi muutamalla tangolla tai Smith-laitteella. Näillä voisi saada pitkäaikaisen ja moneen käyttöön soveltuvan kuntoiluratkaisun. Monipuoliset Hobbyhall-laitteet eivät yleensä ole kovin pitkäaikaisia ja esimerkiksi painopakka loppuu kesken nopeastikin. Karvalakkimallin kuntopyöräkin olisi mukava lisä, vaikka lämmöthän nyt voi hankkia vaikkapa lenkkipolulta.

    VastaaPoista
  2. Monipuolinen NetAnttila-kuntoilulaite on tilattu, ja nyt se odottaa asentamista. Seuraavaksi aiomme hankkia käsipainoja, jotka laitetaan numerokoodilukolla varustettuun kaappiin. Koodin saa asukastoimikunnalta, kun ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa.

    Laitamme muistiin ehdotuksesi painonnostopenkistä, ja jatkamme kuntosalin täydentämistä sitten, kun hankintabudjetti antaa myöten.

    VastaaPoista